Turgut İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz;eğitim ve öğretim hizmetlerini veli-öğretmen-öğrenci işbirliği ile çağdaş ölçütler doğrultusunda yürüten,nitelikli ve yenilikçi bir kurum olmaktır.

Misyon: Misyonumuz;topluma yararlı,yaratıcı ve pozitif düşünen,öğrenmeyi öğrenen,sorgulayan,özgüveni yüksek ve nitelikli bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: sabah:08:40-12:10 öğlen:13:20-15:00
Isınma: kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: okulumuzda sınıflar arasında minyatür kale futbol turnuvası düzenlenmektedir. Okulumuz geleneksel çocuk oyunları yarışmalarına katılmaktadır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuz Temel Eğitimde 10.000 okul projesi kapsamındadır.

Telefon - 2525734017

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yataganturgutilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Turgut Mahallesi İnönü Caddesi 62/A Yatağan/Muğla

Öğretmen :13
Öğrenci :168
Derslik :9
Kütüphane Kitap Sayısı :1150
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :normal eğitim öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Beldenin tarihi karya Uygarlığı döneminden kalma lagina antik kentine dayanmaktadır.Osman Hamdi Bey 1891-1893 yılları arasında yaptığı kazı çalışmalarıyla belde tarihinde önemli bir yer tutar.Kaldığı konak günümüzde müze olarak kullanılmaktadır.Belde içinde tarihi bir cami ve çok sayıda çeşme vb.yapı bulunmaktadır.Günümüzde Yatağan´ın güney batısında yer alan kasabanın yaklaşık 2500 nüfusu olup beldede bir ilkokul ve bir de orta okul bulunmaktadır.

Adres - Turgut Mahallesi İnönü Caddesi 62/A Yatağan/Muğla

Ulaşım Yatağan Turgut mahallesi arasında , Turgut Belediyesi´ne ait otobüslerle saat başı(çarşamba ve cuma günleri yarım saatte bir) ulaşım sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 39 km İlçe Merkezine 12 km´dir.