Volkan SEÇKİN - MÜDÜR

1982 Çorum-Osmancık doğumlu olan müdür yardımcımız Volkan SEÇKİN, öğrenim hayatının ilk ve orta öğretim kısmını  Yatağan ´da tamamlamıştır.Yüksek öğrenimini Muğla Üniversitesi İlköğretim Bölümü Sınıfı Öğretmenliği Anabilimdalında tamamlayan idarecimiz meslek hayatına 2006 yılında Yatağan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü´ne bağlı Kafaca Kaplancık İlköğretim Okulu´nda başlamıştır.Daha sonra sırasıyla 23 Nisan İlköğretim Okulu,Kadıköy İlköğretim okullarında ücretli öğretmenlik yapan Volkan SEÇKİN ilk atama yoluyla gittiği Mardin´in Savur İleçesi Sürgücü Beldesi´ndeki Sürgücü İlköğretim Okulu´nda 2007-2010 yılları arasında görev yapmıştır.Muğla ili Milas ilçesi Narhisar Köyü İlkokulu´na eş özrü ile atanmış ve burada 2013 yılı temmuz ayına kadar müdür yetkili öğretmenlik yapmıştır.Narhisar İlköğretim Okulu´ndaki görevini temmuz ayında tamamlayan idarecimiz 2013 yılı temmuz ayında Muğla ili Kavaklıdere ilçesi Çayboyu mahallesindeki Mehmet Koçar İlkokulu´na atanmıştır.Bu okuldaki görevinden 2015 yılı ocak ayında ayrılıp okulumuza 27.01.2015 tarihinde müdür yardımcısı olarak atanmıştır.Kendisi evli ve iki çocuk babası olup Yatağan da yaşamaktadır.